Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

Continuem treballant en el foment de la nostra llengua

Gandia promoció valenciàHui mateix hem aprovat en Junta de Govern Local la sol·licitud d’una ajuda a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la Campanya de Sensibilització i Promoció de l’ús del Valencià, així com per al funcionament de l’Agència Municipal de Promoció del Valencià durant l’exercici 2014.

Tant des de la Generalitat Valenciana com des de l’Ajuntament de Gandia treballem per la defensa de les nostres senyes d’identitat. Gandia compta amb una Oficina de Promoció del Valencià, departament encarregat de promoure l’ús del valencià en l’àmbit municipal, tant a l’interior de l’Ajuntament com en tot el municipi, on es programen i realitzen activitats de sensibilització i promoció de l’ús del valencià i de normalització lingüística. A més, s’ofereix informació i assessorament sobre drets lingüístics, canvi i traducció al valencià del nom i/o cognoms, etc; sobre els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià; i sobre la tramitació de les subvencions que convoquen diversos organismes destinades al foment de l’ús del valencià.

El compromís del Govern local amb la defensa de les nostres senyes d’identitat es tradueix amb un suport econòmic, front als qui embruten la ciutat i, especialment, la nostra platja amb pintades i destrosses del mobiliari urbà amb referències de projectes nacionalistes de confrontació que res tenen a veure amb els valencians, com ha ocorregut recentment a la nostra platja.

Categoría: Rueda de prensa