Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

El Govern inverteix 26.000 euros en els Premis Literaris ‘Ciutat de Gandia’

Premis literaris Ciutat de GandiaLa Junta de Govern Local de la ciutat de Gandia ha aprovat les bases reguladores referents a la convocatòria de l’edició dels premis literaris de Gandia per a l’any 2014. Es tracta de la 52º edició del Premi de Poesia Ausiàs March i de la 36º edició del Premi Joanot Martorell de Narrativa.

El premi Ausiàs March de poesia està dotat amb 8.000 euros, a aportar des de l’Ajuntament a través de l’IMAB; mentres que el premi Joanot Martorell de narrativa ho està amb 20.000 euros, dels quals 18.000 s’aportaran des de l’IMAB i els 2.000 restants des de l’editorial Edicions 62.

Es tracta d’uns premis indiscutiblement consolidats que situen a Gandia com a centre de la literatura valenciana. La nostra ciutat compta amb un llegat històric que ens enorgulleix i ens situa com a referent cultural dins del territori valencià.

Respecte al concurs, el termini de presentació es fins a l’11 de maig de 2014, via correu certificat a l’IMAB. Amb una extensió mínima de 250 versos, per a la poesia, i 150 fulls, per a la narrativa. El lliurament dels premis serà en la gala del proper 21 de novembre de 2014.

 

Categoría: Rueda de prensa