Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

La Diputació destina 72.900 euros a subvencionar activitats de les associacions juvenils

Subvencions associacions juvenilsDes del departament de Joventut de l’Ajuntament informem de la convocatòria, per part de la Diputació de València, de les subvencions destinades a associacions juvenils. L’entitat provincial destinarà un total de 72.900 euros per a finançar activitats que realitzen les associacions juvenils.

Podran sol·licitar aquestes subvencions les associacions de la província legalment constituïdes, així com els Consells locals de Joventut. I els programes subvencionables estan referits a projectes integrals de joventut; promoció d’ocupació dels joves; inserció social del jove; activitats d’animació juvenil de caràcter cultural o de temps lliure; programes d’animació i assessorament que faciliten la inserció social i professional dels joves; edició de revistes de joventut; i elaboració i/o edició d’estudis relacionats amb l’àmbit juvenil.

Les sol·licituds i projectes podran presentar-se fins al dia 31 de març inclòs. Els col·lectius o entitats juvenils interessades a acollir-se a esta línia de subvencions de la Diputació poden informar-se dels tràmits a seguir acudint a les oficines del departament municipal de Joventut en el carrer Tossal-8, cridant al telèfon 96 295 95 20 o a través de l’email joventut@gandia.org. Els responsables i tècnics del departament de Joventut de Gandia ajudaran als interessats en tot el necessari, quins són els tràmits que han de seguir per a optar a una de les subvencions de la Diputació.

Categoría: Noticias