Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

El PP presentarà una moció contra les intromissions catalanes

Moció PP intromissions catalanesEl Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia presentarem una moció resolutiva al proper plenari ordinari per tal de defensar la nostra autonomia i la nostra identitat com a poble front als continus atacs, intromissions i ingerències dutes a terme per l’actual govern català i pels partidaris de la seua deriva independentista a terres valencianes.

I és que les relacions de cordialitat i respecte mutu que generalment han caracteritzat als governs i territoris valencià i català han patit un brusc gir amb la deriva cap a l’independentisme més radical que ha posat en marxa l’executiu d’Artur Mas.

Estem parlant de coses tan concretes com referir-se a la Comunitat Valenciana amb noms que no tenen cap cabuda legal, el no reconeixement de les nostres senyes d’identitat pròpies, la submissió de la nostra llengua com a simple dialecte del català o el fet d’incloure al nostre territori dins de la malaltissa idea dels Països Catalans.

El  més preocupant de tot és que estes actuacions es realitzen per part de les institucions catalanes, servint-se dels pressupostos de tots els ciutadans catalans; no podem tolerar que es continue subvencionant amb diners públics a associacions i organitzacions que, radicades a Catalunya o a la Comunitat Valenciana, es dediquen a atacar les senyes d’identitat valencianes i a tergiversar la nostra realitat històrica.

Estes actituds demanen una resposta ferma per tal de tots els partits polítics, institucions i organismes, en la línia en la que s’han expressat la immensa majoria de ciutadans a la nostra comunitat autònoma. És per això que el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia presentarem la següent moció amb un punt d’acord molt simple: respecte. Exigim respecte cap a la nostra identitat pròpia com a poble, cap a les nostres senyes d’identitat, cap a la nostra història, la nostra llengua i, sobre tot, cap al nostre marc normatiu vigent, recolzat en el nostre Estatut d’Autonomia i la nostra Constitució Espanyola.

Un respecte que, necessàriament ha d’anar de la ma de la fi de les intromissions catalanes en assumptes que afecten exclusivament a la Comunitat Valenciana, tals com iniciatives parlamentàries o institucionals, així com de la fi del finançament públic cap a totes les organitzacions que tant a Catalunya com al nostre territori promouen estes actituds. Ja està bé que els valencians tingam que suportar que des de fora ens diguen, d’on venim, com ens hem de dir, com hem de parlar o a quin territori pertanyem.

Categoría: Rueda de prensa