Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

Pare Puig, Fill Predilecte de Gandia

Pare Puig

El Pare Puig ja és el nou Fill Predilecte de Gandia. En un acte carregat de solemnitat, la corporació municipal el va nomenar amb esta distinció per la seua vida de completa dedicació als demés. Gandia s’enorgulleix de tindre entre els seus ciutadans més il·lustres a una persona de la talla moral i humana del Pare Puig. Ací vos deixe un fragment del discurs que vaig realitzar amb motiu d’este nomenament:

“Poques coses engrandeixen més a una ciutat que el reconeixement als seus ciutadans més il·lustres. La història de les grans ciutats va indissolublement lligada a la història de vida de persones com vostè, que amb la seua tasca l’engrandixen i servixen d’exemple per a la resta dels ciutadans.

La fe, la docència i l’acció social són, així, els pilars amb els que el pare José Puig ha sabut construir una vida de dedicació als altres, una impagable vocació humanista que des de l’Ajuntament de Gandia volem agrair sincerament.

Perquè són persones com vostè les que representen la cara més solidària, amable, pròxima i compromesa de l’església catòlica.

El reconeixement arriba hui de forma oficial en un acte carregat de solemnitat, però eixe reconeixement ja estava als cors dels milers de xiquets i xiquetes que van tindre la sort de ser educats humanament pel pare Puig, pels centenars de persones que diàriament ajuda amb la seua acció social, per l’impagable exemple que vostè representa per a tots nosaltres.

El pare Puig passarà des de hui mateix a ser Fill Predilecte de Gandia. La nostra ciutat vol reconèixer així el seu valuós exemple de solidaritat humana amb el que ha contribuït a fer del nostre municipi un lloc millor, més humà, comprensible i proper a aquells que més ho necessiten.

Fan falta més persones com el pare José Puig, persones que dediquen el millor de sí mateix per ajudar als demés. En un moment com l’actual, en el que el materialisme, l’hedonisme i l’absència de referents morals s’han instal·lat amb força a les nostres societats, el seu compromís cívic, solidari i humà amb els més necessitats il·lumina l’esperança retrobada amb l’esser humà.

I és sens dubte ara, en estos temps d’incertesa social derivats de la crisi econòmica que ens han tocat viure, quan el seu exemple es fa especialment valuós.

En nom del Grup Municipal Popular, no em queda més que reiterar l’agraïment i la nostra sincera admiració cap al nou Fill Predilecte de Gandia, el pare José Puig. Estic convençut que Gandia, la nostra ciutat, es sentirà honrada de tindre entre els seus ciutadans i veïns més il·lustres una persona com vostè, pare Puig.

Ningú millor que ell per a encetar esta nova etapa de reconeixements per part de l’Ajuntament de Gandia”.

Categoría: Noticias