Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

Pensant en els barris

Víctor Soler. Pensant en els barrisEsta setmana el Govern Municipal de Gandia ha signat un nou conveni amb la Diputació de València per a la millora de carrers i xarxes viàries del districte de Beniopa per un import de 200.000 €. No és la primera vegada que Beniopa es beneficia de millores urbanístiques en esta legislatura, i ara li toca el torn als carrers Magdalena i Emperador Carles V.

En esta legislatura han sigut molts els barris de Gandia que han sigut importants perceptors d’inversions per millorar els seus equipaments urbanístics, entre els quals podem destacar principalment dos: els Marenys de Rafalcaid i la zona Kentucky. En este sentit, i atenent a les contínues demandes veïnals, el Govern Municipal de Gandia ha concentrat els seus esforços en introduir millores en les instal·lacions elèctriques, clavegueram i tota una sèrie de servicis bàsics perquè estes zones vagen prenent cada vegada més forma de barri.

Amb estes actuacions complim l’objectiu que el Govern Municipal de Gandia s’havia marcat al principi de la legislatura: volem anivellar tots els barris de Gandia, però per dalt, és a dir, no volem barris de segona, però sí que tots siguen de primera. La intenció del nostre govern és suplir carències i modernitzar els diferents barris de la nostra ciutat per a garantir a tots els gandians i gandianes d’una millor qualitat de vida, independentment de la seua zona de residència.

Totes estes millores hagueren estat impossibles de dur a terme sense el recolzament econòmic de la Diputació de València, que en estos temps de crisi està demostrant estar al costat dels municipis i volem agrair la seua col·laboració. També m’agradaria recordar al ciutadà que cada conveni i cada proposta de millora és el resultat de l’esforç conjunt i de treball de molts professionals tant a l’Administració Pública com al sector privat. Este article només pretén ser un breu apunt de les accions ja realitzades, però continuarem treballant: el que resta de 2014 i principis de 2015 seran de gran activitat quant a millores urbanístiques als diferents barris de Gandia, el que suposa major benestar per als veïns i més llocs d’ocupació.

 

Article d’opinió publicat a Levante-EMV l’11 de maig de 2014

Categoría: Personal