Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

Saluda Fira i Festes 2013

vic.jpg

Gandia es prepara per a celebrar les seues festes en honor a Sant Francesc de Borja, una Fira i Festes que, any rere any, ens convida a prendre el carrer i deixar-nos emportar pel soroll dels tambors del Tio de la Porra.

Són dies de festivitat i concòrdia, dies que ens conviden a deixar de banda els nostres quefers diaris i gaudir d’una ciutat, la nostra, transformada en un autèntic aparador que aconsegueix captivar a propis i estranys.

Des del Govern de Gandia s’ha treballat per a poder oferir una Fira i Festes de qualitat, carregada d’activitats per a tots els gustos i edats, i oberta a tots els barris de la ciutat. Tot amb l’objectiu que els nostres veïns i visitants s’emporten el record d’uns dies entranyables.

La Fira i Festes de Gandia, amb més de 700 anys d’història, es configura com la millor oportunitat per a mostrar el caràcter obert i integrador de la nostra ciutat i de la nostra gent.

Tan sols em queda, com a Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Gandia, desitjar-vos unes bones festes i convidar-vos a participar activament en elles.

Víctor Soler Beneyto

Categoría: Personal