Víctor Soler

Bienvenido a mi web

Víctor Soler - Bienvenido a mi web

Una tardor carregada d’activitats per als joves (Article publicat a Las Provincias, 22/10/2013)

Com a Regidor de Joventut, i recordant la meua experiència passada com a president  d’una organització juvenil, sóc conscient de la importància que els joves tinguen al seu abast una oferta d’activitats d’oci i temps lliure complementària a les discoteques i pubs. Efectivament, Gandia ofereix un important producte d’oci nocturn, però cal també que les Administracions Públiques s’impliquen per a produir una oferta nocturna alternativa als més joves de tipus esportiva, cultural, de contacte amb la natura, etc. per tal d’allunyar de modes de vida que no són massa saludables per a joves entre 13 i 17 anys.

Posada la vista en aquest horitzó, L’Oficina Jove de Gandia i el Consell dels Joves de Gandia ha presentat de manera conjunta la seua programació d’activitats i tallers per a la joventut de la nostra ciutat per als mesos d’octubre, novembre i desembre de 2013. Com ja és sabut, malgrat que estem parlant de dos entitats diferents, la col·laboració entre ambdós sempre és continua i fructífera.

En primer lloc, com a Regidor de Joventut estic molt satisfet de la variada programació de l’Oficina Jove de Gandia, entre la qual vull destacar el programa Nocturnea, que es farà tots els divendres i dissabtes del 25 d’octubre al 14 de desembre, i que més endavant explicarem amb detall; i els diferents tallers que els instituts i centres educatius de Gandia continuen demanant-nos, ja que tenen molt bona acollida: sobre trastorns alimentaris, drogodependència, sexualitat, guies turístiques per Gandia, meditació, voluntariat, etc. Amb això l’Ajuntament de Gandia aposta perquè l’Oficina Jove no siga un ens immòbil, sinó que es desplace pels centres educatius acostant-se als joves de la ciutat.

Per la seua part, des del Consell dels Joves se’ns ha manifestat la seua satisfacció amb la nova ubicació a l’Alqueria Laborde, ja que es tracta d’un espai molt més extens i que dóna moltes possibilitats per a organitzar activitats de major envergadura, com la propera festa de Halloween. Des de la Regidoria de Joventut, l’Alqueria Laborde era la nostra aposta forta, el gran projecte de joventut per a la present legislatura, però no imaginàvem que tindria tan bona acollida i que la participació de les diferents associacions juvenils augmentara de manera tan espectacular. Així que el meu reconeixement per al Consell dels Joves de Gandia; és molt meritori omplir d’activitats un gran espai com aquest.

Només em queda animar a tots els joves de Gandia a que participen en les activitats que els hem preparat, i que per a no perdre-vos res, vos convidem a que seguiu l’Oficina Jove de Gandia al Consell dels Joves de Gandia a les xarxes socials, als seus perfils oficials a Facebook i a Twitter.

Atents a les celebracions de Halloween i Nadal!

Categoría: Personal